11/1/15

Alcem el vol

Hem tancat amb èxit la campanya de micromecenatge encetada a través de Verkami. 45 mecenes i un bon grapat de tuitaires a toc de repiulada ho heu fet possible. Gràcies! Ara comencem a preparar presentacions arreu del país i a treballar en la segona edició de "Tuitpoemes i altres tuiteries", de la Cristina Company i el Pere Pèries.  Per la seva banda el Pere Pèries presenta el seu nou disc Silkian el proper divendres 16 de gener al Centre Cívic Riera Blanca de Barcelona, serà una bona oportunitat per gaudir de la seva música i per fer-vos amb el llibre i el CD, que podran comprar-se conjuntament amb un descompte. A més els podreu tenir signats.

En un altre nivell aviat començarem a treballar en el núm. 4 de la col·lecció Quaderns de la Pixerota, incorporant una nova autora a aquesta col·lecció de temes d'història local, fins ara centrada en Mont-roig. Pel que fa a temes d'història local de Mont-roig continuem a l'espera de com s'hi vol implicar l'Ajuntament de Mont-roig del Camp en aquest àmbit, després d'haver-nos reunit amb l'alcalde i el regidor de cultura. Fins ara hem rebut el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

Treballem també per incorporar nous punts de venda dels nostres llibres, si sou una llibreria contacteu amb nosaltres i us incorporem a la nostra incipient xarxa. Si sou una entitat i voleu organitzar una presentació, o senzillament teniu una proposta… farem un cafè, ni que sigui virtual.

I a banda d'això continuem treballant en temes de recerca, especialment en l'àmbit del Camp de Tarragona i el Priorat. I més enllà de les nostres comarques, treballem en un documental per tal de donar a conèixer la trajectòria d'una dona vinculada al món de l'exili republicà i de l'edició. Aquest projecte, el més ambiciós a nivell de pressupost en que estem treballant, fins ara ha rebut el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, però busquem més còmplices. N'anirem parlant.

Al Km 0, però en marxa